Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2045 g di acqua
- 250 g di pasta fresca tipo lasagne (tagliata in quadrati di circa 12x12 cm)
- 1 scalogno a metà
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a fettine (3 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di polpa di zucca, a pezzi (circa 3-4 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 75 g di cavolo riccio a listarelle (1 cm)
- 200 g di ricotta
- 20 g di semi misti ad es. semi di zucca, pinoli
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205.9 kJ / 527.2 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 51.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 380.6 mg
Alternatieve recepten
Pasta al pesto di cavolo nero
40 λεπτ.
Pizza di cavolfiore con ceci
1 godz. 10 min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1ωρ. 25 λεπτ.
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1ωρ. 30 λεπτ.
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 godz. 15 min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 λεπτ.
Wellington vegetariano
2h
Frittelle di cavolo nero
30min