Lasagnette di zucca e cavolo riccio

Lasagnette di zucca e cavolo riccio

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2045 g di acqua
  • 250 g di pasta fresca tipo lasagne (tagliata in quadrati di circa 12x12 cm)
  • 1 scalogno a metà
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco a fettine (3 mm)
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di polpa di zucca a pezzi (circa 3-4 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 75 g di cavolo riccio a listarelle (1 cm)
  • 200 g di ricotta
  • 20 g di semi misti ad es. semi di zucca, pinoli
  • 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 380.6 mg
Eiwitten 16.2 g
Calorieën 2205.9 kJ / 527.2 kcal
Vetten 29.8 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 51.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...