Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1250 g di acqua
- 120 g di cime di rapa a pezzi
- 150 g di chicchi di quinoa, lavata e scolata (vedere consigli)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane raffermo a pezzi
- 1 uovo medio (circa 60 g)
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- olio di semi di arachide q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 291.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger vegetali
40min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1 Std.
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1 Std.
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Burger di quinoa e verdure
25 Min
Bulgur profumato con pesce spada e zucchine (Modalità Cuoci riso)
45min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Burger di quinoa e ketchup giallo
2h
Bowl vegan con quinoa e verdure
1 Std. 20 Min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 Std. 20 Min
Polpette di grano saraceno e verdure
2h
Polpette di lenticchie e funghi con purè di cavolfiore
1 Std. 25 Min