Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2180 g di acqua
- 1 limone, la scorza grattugiata e il succo spremuto
- 800 g di filetti di merluzzo con la pelle (4 pezzi, 200 g ciascuno)
- 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di barbabietola a pezzi (2-3 cm)
- 240 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
- 130 g di vino bianco secco
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato - 1 - 2 gambi di lemon grass
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 Min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 Min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35 Min
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 Min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min