Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto

Risotto alla barbabietola con merluzzo sottovuoto

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2180 g di acqua
  • 1 limone la scorza grattugiata e il succo spremuto
  • 800 g di filetti di merluzzo con la pelle (4 pezzi, 200 g ciascuno)
  • 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di scalogno a metà
  • 200 g di barbabietola a pezzi (2-3 cm)
  • 240 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
  • 130 g di vino bianco secco
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolato
  • 1 - 2 gambi di lemon grass
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 40 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1501 mg
Eiwitten 42 g
Calorieën 2366 kJ / 565 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...