Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
Pasta brisèe
- 270 g farina tipo 00
- 140 g di burro freddo, a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno e terminare la preparazione
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 400 g di cipolle, sbucciate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1571.6 kJ / 375.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 455.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10 min
Torta salata porri e bietole
1h 30 min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Torta de gee
1h 30 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h