Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
Pasta brisèe
- 270 g farina tipo 00
- 140 g di burro freddo, a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno e terminare la preparazione
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 400 g di cipolle, sbucciate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1571.6 kJ / 375.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 455.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Spanakopita
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta de gee
1h 30min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min