Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 bacche di ginepro
- 6 grani di pepe di Giamaica
- 2 cucchiaini di pepe rosa in grani
- 4 medaglioni di filetto di manzo (180-200 g ciascuno, 3 cm di spessore)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di Gin (vedere consigli)
- 1100 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Salsa al gin e pepe
- 50 g di scalogno
- 2 cucchiaini di pepe rosa in grani
- 50 g di Gin
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di burro
- 100 g di burro a tocchetti
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- insalata, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2499.8 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 42.9 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 88.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 Std. 20 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Salsa bernese
20 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min