Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa ai cachi
- 200 g di cachi, sbucciati e a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 20 g di burro
- 60 g di vino passito
Filetto
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pancetta a fette
- 1 filetto di maiale, senza nervi, intero (600-700 g circa)
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1396.2 kJ / 333.7 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 747.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3 Std. 40 Min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3 godz.
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1h 15min
Salmone marinato
2h 30min
Mini mousse alle pesche
5 godz.
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40 min.
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h