Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mammoli
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola, pelate e a fette (1 cm)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2178.6 kJ / 520.7 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 953.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna radicchio e salsiccia
2 Std.
Risotto radicchio e pancetta
40 min.
Risotto con petali di carote e caprino
30 min.
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 godz. 30 min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Risotto all'Amarone
35 min.
Dessert di zucca con noci
1óra 30p
Baccalà con salsa samfaina
55 min.
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Indivia con insalata Waldorf
30 min.
Risotto alle castagne
30 min.