Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di carne cotta avanzata, (arrosto, lesso) a pezzi
- 80 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 5 porzioni
- Calorieën
- 10753 kJ / 2570 kcal
- Eiwitten
- 258.8 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 154.9 g
- Verzadigd vet
- 63.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 2304.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté di vitello in gelatina
8小时 30 分钟
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Ragù bianco
1 godz. 20 min
Torta salata radicchio e salsiccia
1 godz. 15 min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 godz. 30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Finocchi gratinati
30 min
Polpettone classico (TM6)
1 godz. 15 min