Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di carne cotta avanzata, (arrosto, lesso) a pezzi
- 80 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 5 porzioni
- Calorieën
- 10753 kJ / 2570 kcal
- Eiwitten
- 258.8 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 154.9 g
- Verzadigd vet
- 63.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 2304.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati
30 min
Involtini di verza e maiale
1j 20 menit
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2j 30 menit
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2j 30 menit
Passato di verdure
35 Min
Sformatini patate e porri
55 Min
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1j
Pizzoccheri bianchi
55 Min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50 menit
Crespelle agli asparagi
1j 30 menit
Roastbeef in salsa verde con patate
40 min