Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di polpa di zucca Delica, a fette (spessore 1 cm)
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 uovo
- 50 di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Taleggio a cubetti
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 204.2 kJ / 48.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 116.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Polpettine alla zucca
1sa 25 dk
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Patate duchessa
1h
Polpette di carne e melanzane
50min
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min