Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli

Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
18 pezzi

Ingrediënten

  • 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 130 g di cimette di broccolo lavate
  • 270 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • ½ cucchiaino di paprica dolce
  • 75 g di burro freddo, a cubetti
  • 100 g di latte intero
  • 1 uovo, medio (circa 60 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 0.3 mg
Eiwitten 4.2 g
Calorieën 529 kJ / 126 kcal
Vetten 6.7 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...