Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 130 g di cimette di broccolo, lavate
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 75 g di burro freddo, a cubetti
- 100 g di latte intero
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 529 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin ai mirtilli con crumble
1h
Dado di pollo senza sale
50 Min
Occhi del diavolo
40 Min
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 Std.
Gamberi croccanti con salsa cocktail e aioli vegan
45min
Garam masala (miscela di spezie)
10 Min
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Grissini intrecciati alla paprika
2 Std. 30 Min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20 Min
Crostata salata multicolore
1h
Biscotti pupazzo di neve
2 Std.
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h