Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

4.5 55 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
12 pezzi

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di latte
  • 3 uova
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e a pezzetti
  • 150 g Emmental a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 514.7 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 925.8 kJ / 221.3 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 17.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...