Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 150 g di polpa di zucca a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 300 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo
- 170 g di farina tipo 00
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 378.7 kJ / 90.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 170.7 mg
Alternatieve recepten
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Rotolo ai piselli
50 Min
Pane agli spinaci
3 Std.
Focaccia alle carote
3h 30min
Biscotti alle nocciole e fondente (senza lattosio)
35 Min
Burger di cavolo nero
45 Min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 Std. 20 Min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.