Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 200 g di farina di mais
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Radicchio insaporito
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio trevigiano
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di stracchino
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.5 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 697 mg
Alternatieve recepten
Tartufini salati
3óra
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Rollè di radicchio
50min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2óra
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1óra 15p
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Polpette di radicchio e ricotta
1óra
Quiche radicchio e speck
2óra 30p
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1óra 10p