Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 200 g di farina di mais
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Radicchio insaporito
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio trevigiano
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di stracchino
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.5 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 697 mg
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5 godz.
Mini pasqualine
1h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Tartufini salati
3 Std.
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Quiche radicchio e speck
2j 30 menit
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min