Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 200 g di farina di mais
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Radicchio insaporito
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio trevigiano
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di stracchino
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.5 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 697 mg
Alternatieve recepten
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Tartufini salati
3u.
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1 Std. 30 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1hod. 50min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Sformatini verdure e yogurt
40 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Frollini salati al rosmarino
1 Std. 30 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min