Panzanella con mandorle e acciughe

Panzanella con mandorle e acciughe

4.7 124 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
  • ½ spicchio di aglio (optioneel)
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 25 g di mandorle pelate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di acqua
  • 20 g di aceto bianco
  • 300 g di pomodoro cuore di bue
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
  • sale (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7 g
Calorieën 1414 kJ / 338 kcal
Vetten 19 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 37 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...