Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 25 g di mandorle pelate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di acqua
- 20 g di aceto bianco
- 300 g di pomodoro cuore di bue
- 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
- sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Pan co' Santi
7h
Crema di panzanella
40 Min
Panzanella di pane multicereali
5 godz. 20 min
Insalata con primo sale e noci
20 Min
Panzanella di mare
45 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Ribollita
2 godz. 30 min