Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 100 g di ravanelli in quarti
- 300 g di asparagi, pezzi da 2-3 cm (peso lordo 800 g)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 200 g di Feta a cubetti
- 100 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 2 pizzichi di origano secco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 limone, solo il succo (preferibilmente bio)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Insalata di fagiolini
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min