Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Lasagne
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Asparagi
- 600 g di asparagi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3422 kJ / 818 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Risotto agli asparagi
30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Lasagne al radicchio
2h
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min