Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Lasagne
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Asparagi
- 600 g di asparagi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3422 kJ / 818 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Lasagne al radicchio
2 Std.
Risotto agli asparagi
30 min
Finocchi ripieni
1 Std.
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Millefoglie alle arance
4 Std.
Pomodori gratinati
1 Std. 10 Min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 Std.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min