Compatibele versies
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pasta sfoglia pronta
- latte q.b.
- tuorlo q.b.
- 60 g di Gorgonzola, a pezzi
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 g gherigli di noci spezzettati grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2565.5 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 705.5 mg
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 godz. 20 min
Tartufini salati
3 Std.
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Fonduta
8sa 20 dk
Sformatini di patate con cuore filante
40min