Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Olio aromatizzato
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 17 acciughe sott'olio, scolate
- 200 g di burrata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517.6 kJ / 362.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 259.7 mg
Alternatieve recepten
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Sformatini patate e porri
55min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Crackers al pistacchio
30min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min