Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Olio aromatizzato
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 17 acciughe sott'olio, scolate
- 200 g di burrata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1517.6 kJ / 362.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 259.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 godz. 30 min
Torta salata radicchio e robiola
2óra 30p
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Cheesecake al torroncino
4sa 30 dk
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Sformatini patate e porri
55 Min
Quiche radicchio e speck
2óra 30p
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 godz. 30 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min