Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di cuori di carciofo, a metà
- 1000 g di acqua
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 582.3 kJ / 139.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 310.5 mg
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1u.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Sformatini di finocchi
1h 30 min
Sformato di cardi
1u.
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1u.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1u. 20min
Sformatini di patate con cuore filante
40min