Soufflé al Parmigiano Reggiano

Soufflé al Parmigiano Reggiano

4.0 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 80 g di farina tipo 00
  • 2 uova albumi e tuorli separati
  • pangrattato q.b.
  • timo fresco a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 143.3 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 870 kJ / 208 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 12.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...