Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 00
- 2 uova, albumi e tuorli separati
- pangrattato q.b.
- timo fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 143.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Vellutata di patate e zucca
50min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Involtini di pollo con purè di patate dolci
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min