Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella al Taleggio
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- 80 g di Taleggio a pezzi
Ripieno di radicchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla a pezzi
- 400 g di radicchio rosso a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2658.9 kJ / 635.5 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 875.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2h
Lasagne al radicchio
2h
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Strüdel pere e cioccolato
1h 40min
Lasagne agli asparagi
1 Std. 30 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Cuori di speck e noci al forno
1 Std. 30 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min