Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 200 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische
- ½ lime, la scorza a pezzi senza la parte bianca
- 10 g di zenzero a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 g di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1957.6 kJ / 467.9 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 70 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 197.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1sa 10 dk
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min