Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetto di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa al vino
- 1 scalogno a metà
- 30 g di burro
- 200 g di vino passito
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di pepe verde in grani
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3174 kJ / 758.5 kcal
- Eiwitten
- 59.1 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 54.5 g
- Verzadigd vet
- 18.6 g
- Vezels
- 18.6 g
- Natrium
- 1422.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3u. 30min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2u. 30min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2u. 30min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3u. 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3u.
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 Std. 20 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min