Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di salsa di soia
- 20 g di miele
- 10 g di zucchero di canna
- 15 g di aceto di riso
- ½ cucchiaino di radice fresca di zenzero, grattugiata
- ½ peperoncino piccante fresco
-
35
g di sake
of 35 g di acqua - 2 sovracosce di pollo con la pelle (circa 180 g l'una)
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- ½ - 1 cucchiaio di semi di sesamo, tostati
- 1 cipollotto a rondelle diagonali
- ½ peperoncino piccante fresco a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 Std.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1u. 35min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.