Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.4 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

Finocchi
  • 400 g di finocchi tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 - 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 731.1 mg
Eiwitten 9.3 g
Calorieën 1135.5 kJ / 271.5 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 14.9 g
Koolhydraten 2.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...