Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Finocchi
- 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135.5 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 731.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney di cipolle caramellate
24h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 Std. 30 Min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1sa 30 dk
Pomodorini sottovuoto
1sa
Carote sottovuoto timo e feta
1sa
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min