Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Finocchi
- 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135.5 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 731.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2u. 40min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min