Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Finocchi
- 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135.5 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 731.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1h 30 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Pomodorini sottovuoto
1u.
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min