Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone
- 1 arancia
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 2095 mg
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2u. 20min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1 Std. 10 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min