Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto

Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto

4.4 57 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 1 limone
  • 1 arancia
  • 10 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 2095 mg
Eiwitten 49.3 g
Calorieën 1744 kJ / 417 kcal
Vetten 22.4 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 4.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...