Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone
- 1 arancia
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 49.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 2095 mg
Alternatieve recepten
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3h 30 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Salmone sottovuoto al mojto
3 godz.
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min