Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di salmone fresco (150 g l'uno) (vedere consigli)
- 75 g di salsa teriyaki
- 40 g di semi di sesamo
- 20 g di radice fresca di zenzero a fette sottili
- 1450 g di acqua (vedere consigli)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 95 mg
Alternatieve recepten
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1sa
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1sa 10 dk
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min