Polpo sottovuoto con olive taggiasche

Polpo sottovuoto con olive taggiasche

4.5 28 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 20min
1 porzione

Ingrediënten

  • 1700 g di acqua
  • 350 g di polpo fresco
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 21.6 mg
Eiwitten 37.7 g
Calorieën 1604.1 kJ / 383.4 kcal
Vetten 23.5 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 5.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...