Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filetto di maiale
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
Purè di patate e spinaci
- 500 g di acqua
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (2x2 cm)
- 100 g di spinaci in foglia surgelati
- 100 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
Fonduta al Casera
- 100 g di formaggio tipo Casera, a pezzi
- 50 g di latte
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Mele al vino
- 200 g di vino rosso
- 50 g di zucchero
- 400 g di mela Golden Delicious a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3826.3 kJ / 914.5 kcal
- Eiwitten
- 52.1 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 21.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 3.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1sa 30 dk
Tacchino tonnato sottovuoto
2 godz. 40 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Pollo speziato sottovuoto
1h 50min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.