Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele

Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Filetto di maiale
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 filetto di maiale da 600 g (a metà)
Purè di patate e spinaci
  • 600 g di patate pelate e a pezzi (2x2 cm)
  • 500 g di acqua
  • 100 g di spinaci in foglia surgelati
  • 100 g di latte
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di burro
Fonduta al Casera
  • 100 g di formaggio tipo Casera, a pezzi
  • 50 g di latte
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Mele al vino
  • 200 g di vino rosso
  • 50 g di zucchero
  • 400 g di mela Golden Delicious a fette

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 3.1 mg
Eiwitten 52.1 g
Calorieën 3826.3 kJ / 914.5 kcal
Vetten 49.6 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 21.9 g
Koolhydraten 55.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...