Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2 godz. 5 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 godz. 15 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 godz. 20 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Patate Sottovuoto
2h
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min