Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di nocciole
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mirtilli rossi disidratati
- 400 g di robiola
- 100 g di salmone affumicato a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
30
g di semi di sesamo
of 30 g di semi di papavero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 301 kJ / 71.9 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 0.6 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 237 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 godz. 30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 godz. 30 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Bicchierini mimosa salati
2 godz.
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1 godz.
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Frollini salati al rosmarino
1 godz. 30 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Flan al salmone affumicato
45 min