Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane nero
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di segale
- 10 g di sale
Cavolo stufato
- 100 g di cipolla a listarelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo cappuccio a listarelle molto sottili
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 30 g di aceto bianco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 bacche di ginepro
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 80 g di Fontina a fette
- 100 g di funghi sott'olio sgocciolati
- 100 g di speck a fette
- 80 g di ketchup
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6995 kJ / 1672 kcal
- Eiwitten
- 72.2 g
- Koolhydraten
- 202.4 g
- Vetten
- 63.7 g
- Vezels
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crackers ai 6 semi
40min
Pane di kamut e farro
4h
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Pane segale e farro
4h 30min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Panini della Val Venosta
15 godz. 30 min
Pita rustica
1 godz. 35 min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3h 30 min
Galette integrale alle verdure
1 Std. 30 Min
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1h 20 min
Panini di segale
12h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 godz. 20 min