Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane nero
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di segale
- 10 g di sale
Cavolo stufato
- 100 g di cipolla a listarelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo cappuccio a listarelle molto sottili
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 30 g di aceto bianco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 bacche di ginepro
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 80 g di Fontina a fette
- 100 g di funghi sott'olio sgocciolati
- 100 g di speck a fette
- 80 g di ketchup
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6995 kJ / 1672 kcal
- Eiwitten
- 72.2 g
- Koolhydraten
- 202.4 g
- Vetten
- 63.7 g
- Vezels
- 26.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cavolo al curry
50 min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1 godz.
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 Std. 40 Min
Curry di legumi
1 godz.
Pane al latticello
18h
Uova di quaglia, piselli e asparagi con maionese
40 min
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1 godz. 30 min
Brunch greco (bulgur, focaccia, porrige e crema melanzane e peperoni)
1 godz. 20 min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1 godz.
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 min