Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2u. 5min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min