Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5hod. 10min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1hod.
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1 Std. 10 Min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1hod. 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min