Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 1 cucchiaino di rosmarino secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di salvia secca
- 1 foglia di alloro secca
- 2 bacche di ginepro
- 1 filetto di maiale (700 g circa)
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (0.5 cm circa)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza alla salvia
1h 10min
Polpettone allo speck con pere e vellutata di zucca (TM6)
1u.
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1h 30 min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2sa 40 dk
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min
Filetti di maiale ripieni alle prugne (Bimby Friend)
1u. 20min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min