Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato al caramello salato (TM6)
14 godz.
Tahina
30 Min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1 Std.
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1 Std.
Palline al formaggio e bucce di verdure
35min
Bevanda di riso integrale
36h 15min
Burger (vegan) (senza glutine)
4 Std. 30 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Muesli croccante mandorle e cocco
2 godz. 35 min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Pasta di grano saraceno (senza glutine, senza uova, senza lattosio)
25min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h