Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1j 20 menit
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 min
Cassoulet di fagioli con pesto di noci a Cottura Lenta
6h
Mousse all'avocado
15min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1j
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2h 15 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Trofie al pesto (vegan)
1j 30 menit
Hummus di barbabietole
25 min
Maionese vegana
15min