Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

4.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
3 porzioni

Ingrediënten

Gnocchi di riso
  • 200 g di acqua
  • 100 g di farina di riso venere
  • 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di acqua
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 100.3 mg
Eiwitten 30.7 g
Calorieën 1836.8 kJ / 439 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 60 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...