Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1 Std. 40 Min
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Gnocchi di castagne ai funghi
1h 5min
Cestini di granola alle noci con yoghurt e frutta
55min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1h
Polpette di miglio con crema di fave
2 Std.
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h