Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di mandorle pelate
- 120 g di cotechino cotto, a pezzi
- 65 g di pane raffermo, precedentemente ammollato nel latte e ben strizzato
- 1 uovo
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- 2 pizzico di sale
- 50 g di pangrattato (optioneel)
- 100 g di patate viola, pelate e a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di latte + q.b. per ammollare
- 50 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 37.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Blinis con salmone
1h
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 godz. 40 min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 godz. 30 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min.