Polpo su farinata di ceci

Polpo su farinata di ceci

4.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u.
8 porzioni

Ingrediënten

Polpo
  • 500 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
  • 150 g di farina di ceci
  • 450 g di acqua
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
  • 120 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • fiori edibili q.b. per servire
  • di sale in cristalli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 565.9 kJ / 135.3 kcal
Vetten 5.9 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...