Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpo
- 500 g di acqua
- 5 g di sale
- 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
- 150 g di farina di ceci
- 450 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- fiori edibili q.b. per servire
- di sale in cristalli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 565.9 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22 godz. 30 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Marinatura limone e coriandolo
15 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Vellutata di zucca e scampi
2h