Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 20 g di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, pulito e a pezzi
- 150 g di patate, pelate e a fettine (0.5 mm)
- 150 g di piselli surgelati
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 150 g di zucchine a listarelle
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 500 g di vongole fresche, pulite
- 6 scampi
- 8 gamberoni giganti freschi
- 200 g di code di gambero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- ½ ananas fresco, pulito e a fette
- 1 grappolo d'uva bianca
- 100 g di peperone rosso, pulito e a listarelle
- 100 g di peperone giallo, pulito e a listarelle
- 10 pomodorini ciliegia
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate, asciugate e spezzettate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1h 30min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Seppie con i piselli
40min
Cacciucco
1h 20min
Astice in bella vista
1u. 15min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1h 30min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Seppioline al vino bianco
25min