Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 15.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min
Salsa peverada
30min
Trofie al sugo di pesce
1h
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2h 50min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Sugoli di uva
1h
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2 godz. 10 min
Maltagliati di farina di mais al ragù
2 godz. 10 min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h