Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni spinaci e ricotta
1hod. 30min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Casunziei all'ampezzana
1hod. 30min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1hod. 30min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Lasagne valtellinesi
2hod.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana ai funghi
2hod.
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1hod. 30min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 godz. 35 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1hod. 30min
Spatzle alla barbabietola
30 min