Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 100 g di patate pelate e a pezzi (2 cm)
- 400 g di castagne cotte e pelate
- 200 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 di burro
- 300 g di funghi porcini freschi puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 foglia di alloro secca, lavata e asciugata
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20min
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
40 min
Risotto anatra e lamponi
1h
Tomino con coulis di fichi
55 Min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Mousse ai mirtilli
3h
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Crema di marroni
1 Std. 10 Min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1h 25min