Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
Salsa allo yogurt alle erbe
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di menta fresca
- ½ rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di yogurt greco
- ½ limone, preferibilmente biologico il succo, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Polpette di verdure
- 500 g di acqua
- 300 g di patate a tocchetti
- 200 g di zucchine a pezzi
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 2 uova
- farina q.b.
- pangrattato q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2059 kJ / 492.1 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 40.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Falafel di ceci con salsa allo yogurt
40 min
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Polpette di tonno e curcuma
1h
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10min
Falafel di lenticchie
12h 30min
Burger in agrodolce
1h 10min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1 Std. 30 Min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20min
Spiedini di crocchette di fagioli
50 min