Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina
- 75 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno di riso
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pecorino Romano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 30 g di olio di oliva
- 100 g di riso
- 2 uova
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe a piacere
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panissa
45 min
Pandolce genovese
1h 30 min
Salame di patate e tonno
6h 30 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Focaccia al formaggio di Recco
1sa 15 dk
Focaccia al formaggio
55 min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Torta di patate borgotarese
2 Std.
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Torta pasqualina
2h 5 min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min