Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min
Crema inglese
15min
Sformato di cardi
1u.
Pansoti in salsa di noci
2u.
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Brandada di baccalà alla portoghese
1u. 30min
Castagnaccio
1u.
Polpettone fagiolini e patate
1u. 30min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Torta pasqualina
2h 5 min