Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo allo zabaione
12 godz. 15 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Insalata russa
1h
Testaroli di farro alle noci
45min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Tartine tonno e ceci
30min
Pansoti in salsa di noci
2h
Semolino dolce
1h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Panissa
45min