Risotto champagne e melagrana
TM5 TM31 TM6

Risotto champagne e melagrana

4.2 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 scalogno a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 350 g di Champagne
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • chicchi di melagrana, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1732 kJ / 414 kcal
Eiwitten
5.7 g
Koolhydraten
68.9 g
Vetten
12.9 g
Vezels
1.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten