Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Filetti di sogliola e gamberi
50 menit
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1j 30 menit
Salsa bernese
20 min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 menit
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2j
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2j 5 menit
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2j
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1j 20 menit
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2j