Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1 godz. 50 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Entrecote di manzo teriaki
2 godz. 35 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Salmone teriyaki
50min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 Std. 20 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2hod. 10min
Filetto di maiale e fragole
1sa 25 dk
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3u. 40min