Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Uova in cocotte al tartufo
20 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 Min
Polpettine al curry
55min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 Min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 Min