Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo marinato
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero
- 100 - 120 g di cipolle rosse a pezzi
- 3 pompelmi, preferibilmente biologici, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 500 g di fettine di petto di pollo, a striscioline (spessore 1 cm)
Terminare la preparazione
- 750 g di acqua
- 5 g di sale
- 240 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 15 g di salsa di soia
- 15 g di salsa tamari
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1405 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 1.3 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1h
Cous cous di pollo speziato
30min
Hosomaki
2h
Riso con pollo e verdure
30min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30 min
Bulgur aromatico con salmone
40min
Riso alla cantonese
40min
Riso cantonese allo zenzero
35min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Riso con pollo alle 7 spezie
40min
Riso integrale alla cantonese
1h 20 min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35min