Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guacamole
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro (100-120 g), in quarti
- 450 g di polpa di avocado
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di panela (formaggio fresco messicano) a pezzi
- 200 g di cipolla dorata a pezzi
- 300 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di petto di pollo a pezzi
- 70 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
Per terminare
- 18 tortillas di mais
- 250 g di panna acida
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1294 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 13.35 g
- Koolhydraten
- 22.12 g
- Vetten
- 16.77 g
- Vezels
- 3.96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6 Std. 30 Min
Nachos
1h
Chili con carne
1 godz. 20 min
Enchiladas
1 godz. 10 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Tinga de pollo
35 min
Pico de gallo
5min
Ramen giapponese
1h 40min
Tortillas messicane con maiale
1 godz. 20 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min