Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guacamole
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro (100-120 g), in quarti
- 450 g di polpa di avocado
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di panela (formaggio fresco messicano) a pezzi
- 200 g di cipolla dorata a pezzi
- 300 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di petto di pollo a pezzi
- 70 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
Per terminare
- 18 tortillas di mais
- 250 g di panna acida
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1294 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 13.35 g
- Koolhydraten
- 22.12 g
- Vetten
- 16.77 g
- Vezels
- 3.96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole Tex-Mex
5 min
Blinis al curry con gamberi
1h
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25min
Chili con carne
1 godz. 20 min
Tortillas messicane con maiale
1 godz. 20 min
Quesadillas di pollo chipotle con guacamole e pico de gallo
1h
Burrito
1h 30min
Nachos
1h
Samosas di verdure
1h 10min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Tinga de pollo
35 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1 godz. 25 min