Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guacamole
- 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pomodoro (100-120 g), in quarti
- 450 g di polpa di avocado
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di panela (formaggio fresco messicano) a pezzi
- 200 g di cipolla dorata a pezzi
- 300 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di petto di pollo a pezzi
- 70 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
Per terminare
- 18 tortillas di mais
- 250 g di panna acida
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1294 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 13.35 g
- Koolhydraten
- 22.12 g
- Vetten
- 16.77 g
- Vezels
- 3.96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con salsa al curry
50min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Samosas con carne e verdure
1h 15min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30 min
Chili con carne
1u. 20min
Tacos di pollo "al pastor"
50min
Enchiladas
1h 10min
Empanadas di pollo argentine
4h
Pico de gallo
5 Min
Tinga de pollo
35min
Nachos
1u.