Compatibele versies
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato al Parmigiano Reggiano
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di latte intero
- 400 g di panna (30-40% di grassi)
Risotto agli aspargi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
- 60 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2786 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 73.3 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 78 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Biscottini cipolla e semi di zucca
50min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30min
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1h 55 min
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto champagne e melagrana
50min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Risotto asparagi e fragole
35min