Compatibele versies
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato al Parmigiano Reggiano
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di latte intero
- 400 g di panna (30-40% di grassi)
Risotto agli aspargi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
- 60 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2786 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 73.3 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 78 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min.
Risotto pere e Gorgonzola
40 min.
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min.
Risotto mele e radicchio rosso
40 min.
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min.
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 min.
Risotto brie e asparagi
30 min.
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min.
Risotto anatra e lamponi
1h
Risotto melone e speck
40 min.
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20min
Risotto con crema di asparagi
50 Min