Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 150 g di coppa a cubetti
- 100 g di vino bianco
- 80 g di succo di melagrana
-
650
g di brodo vegetale
of 650 g di acqua +1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 40 g di burro a pezzi
- 1 melagrana, i chicchi sgranati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2625 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 29.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cacio e pere
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto anatra e lamponi
1h
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto melone e speck
40min
Risotto champagne e melagrana
50min