Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min