Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane

Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane

4.4 49 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di melanzane violetta tonde, a dadini (1.5 cm circa)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
  • 20 g di cipolle a pezzi
  • 30 g di basilico fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di pomodori ciliegino in quarti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 13 g
Calorieën 2029 kJ / 485 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...